La nostra clínica

Històricament, la Clínica Dental Carrera té el seu origen en la consulta del Dr. Francisco Montull, situada al Carrer Major núm. 55, on el Dr. Joan Carrera Guiu comença la seva vida professional continuant la ja iniciada pel Dr. Montull.

Amb posterioritat, l’any 2002, es trasllada al nou local en propietat del Carrer Major núm. 74-76, on estableix la clínica actual, amb els millors equipaments del moment. Dotada amb 5 boxes, quiròfan i eines de diagnosi per prestar un servei modern i d’alta qualitat mèdica.

L'edifici

La Casa Magí Llorens és un edifici modernista situat al carrer Major de Lleida, a Catalunya, Espanya. Va ser dissenyat per l’arquitecte Francisco Lamolla Morante i construït entre 1907 i 1910.
 
L’edifici destaca per la seva decoració modernista, amb detalls com arcades, ceràmiques, vidrieres i relleus escultòrics que reflecteixen les influències d’Antoni Gaudí i d’altres arquitectes modernistes de l’època.
 
L’edifici de baixos i quatre pisos, pivota sobre la cantonada, amb tribunes de fusta envidrades i façanes als carrers Major i Cavallers. Aquestes façanes matisen la perspectiva horitzontal amb balconades corregudes. Originàriament, l’immoble ja va ser projectat per acollir tant habitatges com despatxos.
 
Actualment, l’edifici està ocupat per diversos negocis i ha estat declarat Bé Cultural d’Interès Local per l’Ajuntament de Lleida. La Casa Magí Llorens és un exemple destacat de l’arquitectura modernista a la ciutat de Lleida i una atracció turística popular per als amants de l’art i l’arquitectura.

Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente
Vols més informació? Contacta amb nosaltres sense compromís.

Correu enviat correctament!

Redirigint a la pàgina d’inici…