Ortodòncia

L'ortodòncia és una branca de l'odontologia que es dedica a la correcció de les posicions dentals i maxil·lars per millorar la salut bucodental i l'estètica de la boca. Els tractaments d'ortodòncia poden ajudar a resoldre diversos problemes dentals, com ara dents apinyades, mal oclusió, desviacions maxil·lars i altres problemes estructurals que afecten la salut i el benestar del pacient.

A través de diferents tècniques i aparells, com ara bràquets, filaments, alineadors o altres dispositius, els ortodòntics poden aplicar forces precises a les dents i als ossos de la boca per aconseguir la posició adequada. Els tractaments d'ortodòncia no només milloren l'aspecte de la boca, sinó que també ajuden a millorar la funció masticatòria, la dicció i la salut de les genives i les dents.

Els pacients que se sotmeten a un tractament d'ortodòncia poden necessitar visites periòdiques per ajustar els aparells i controlar el progrés del tractament. En funció del tipus de problema dental que es tracti, els tractaments d'ortodòncia poden durar des de diversos mesos fins a uns quants anys. No obstant això, els beneficis d'aquests tractaments són duradors, i els pacients poden gaudir d'una millor salut bucodental i d'una boca més bonica durant molts anys.

Vols més informació? Contacta amb nosaltres sense compromís.

Correu enviat correctament!

Redirigint a la pàgina d’inici…