Trastorns de l'articulació temporomandibular (A.T.M)

A la Clínica Dental Carrera, ens dediquem a tractar les disfuncions de l'articulació temporomandibular (ATM), que és l'articulació que connecta la mandíbula amb el crani. A través d'una exploració minuciosa, podem ajudar als nostres pacients a identificar si els seus problemes de dolor muscular al voltant de la mandíbula i al coll són deguts a una disfunció de l'ATM.

Les disfuncions de l'ATM poden ser causades per diversos factors, com ara el bruxisme, l'estrès, la maloclusió dental, els traumes o altres problemes dentals. Els símptomes d'aquestes disfuncions poden incloure dolor en la mandíbula, en el coll o en les espatlles, clics o grinyols en l'articulació, limitació del moviment de la mandíbula i altres problemes.

Per tractar les disfuncions de l'ATM, la nostra clínica dental ofereix diversos tipus de teràpies, com ara la teràpia amb fèrula de descàrrega, la fisioteràpia, la relaxació muscular i altres tècniques no invasives. El nostre objectiu és proporcionar als pacients un tractament personalitzat que els ajuda a alleujar els seus símptomes i a millorar la salut de la seva boca. Si pateixes dolor o molèsties en la mandíbula, no dubtis a demanar una consulta amb el nostre equip de professionals per a una avaluació detallada de la teva situació.

Vols més informació? Contacta amb nosaltres sense compromís.

Correu enviat correctament!

Redirigint a la pàgina d’inici…